Αρχική Αθλητικά Οι μαθητές-αθλητές του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας στο πλευρό των αθλητών των Special...

Οι μαθητές-αθλητές του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας στο πλευρό των αθλητών των Special Olympics Εύβοιας

27
0

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας και σε μια όμορφη τελετή, η παράδοση – παραλαβή αθλητικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του προπονητικού τοπικού προγράμματος των Special Olympics Hellas.

Η Συντονίστρια των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Ειρήνη Μερτζιάνη υποδέχτηκε τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιο Κοδέλα, τον Μητροπολίτη Χαλκίδος-Ιστιαίας & Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο, τη Δήμαρχο Χαλκίδας κα Έλενα Βάκα, εκπροσώπους των αρχών της πόλης μας, καθώς και τους Διευθυντές/ριες του 1ου Γυμνασίου κ. Άννα Καραμπατσώλη, του 5ου Προτύπου Γυμνασίου κ. Γιάννης Κατσάνο και του 1ου Προτύπου Λυκείου Χαλκίδας κ. Μαρία Ματθαίου.

Μετά την παράδοση των νέων καγιάκ, η εκδήλωση περιελάμβανε επίδειξη κανόε-καγιάκ από αθλητές Unified Partners και αθλητές του ΝΟΧ, ανάμεσα στους οποίους ο μαθητής της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας Παναγιώτης Κατσώνης (Unified Partner), καθώς και οι μαθητές Βασίλης Δόσκορης (Γ΄ Τάξη), Φίλιππος Γαλιανός (Α΄ Τάξη) και Μαρίνα Κατσώνη (Β΄Τάξη).

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr