Ένα αχτύπητο δίδυμο, ο Chef Μιχάλης Μάρθας με τη βοήθεια του Pastry Chef Μανώλη Καντούνια παρουσίασαν ένα εισαγωγικό μάθημα στους νέους σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS.

H Μαγειρική είναι μια συνεχής διαδικασία μάθησης και εκπαίδευσης. Στόχος του σπουδαστή και του μετέπειτα επιτυχημένου επαγγελματία είναι να προχωράει τόσο τις ικανότητες και το ταλέντο του όσο και την ίδια τη Μαγειρική Τέχνη, ένα βήμα εμπρός. Κατά τη διάρκεια του Open Lab οι Chef παρουσίασαν ένα πιάτο Ceviche λαβράκι τονίζοντας τη σημασία που έχει η αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών σε μια μοντέρνα κουζίνα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τη θέση του Chef στο κλάδο της εστίασης, απαντήθηκαν ερωτήσεις τους σχετικά με το παρόν και το μέλλον του επαγγέλματος αλλά και πρακτικά tips καθώς και μαγειρικές συμβουλές.

Πηγή: eviaportal.gr