Τον βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ Σπύρο Πνευματικό ευχαριστεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Απανταχού Οξυλιθιωτών ο Ευαγγελισμός» για τη συνδρομή του στη διοργάνωση του παραδοσιακού πανηγυριού στον Οξύλιθο της Κύμης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η προφορά όλων στην προσπάθεια διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσω εκδηλώσεων που είναι συνυφασμένες με το θρησκευτικό συναίσθημα και την ανάγκη κοινωνικοποίησης.

Στην επιστολή- μεταξύ άλλων- υπογραμμίζουν, ότι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

«ΠΡΟΣ κ. Πνευματικό Σπυρίδων
Βουλευτή Εύβοιας.
Αξιότιμε κ. Βουλευτή

Κατά τη συνάντησή μας πριν λίγες μέρες σας έθεσα θέματα που ταλανίζουν τον Οξυλίθο και τις δράσεις των τοπικών φορέων.

Η αντίδραση σας ήταν άμεση για άλλη μια φορά , προσφέροντας στο χορό που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Απανταχού Οξυλιθιωτων ο Ευαγγελισμός” στις 12 Αυγούστου 2022, όλα τα είδη εστίασης. Με το παρόν έγγραφο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προσβλέπουμε και στην μελλοντική αρωγή σας. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν φάρο φωτεινό και παράδειγμα προς μίμηση.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος Κοινότητας Οξυλίθου

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr