Αρχική Πολιτική Ο Σπύρος Πνευματικός σε περιοχές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Ο Σπύρος Πνευματικός σε περιοχές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

33
0

Αρχική/Πολιτική/Ο Σπύρος Πνευματικός σε περιοχές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Περιοχές του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, στο πλαίσιο των περιοδειών του στο νομό, τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Πρώτος σταθμός ήταν η Λίμνη, όπου ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε υπηρεσίες του Δήμου, το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη για λειτουργικά και υπηρεσιακά θέματα.


Στη συνέχεια, περπάτησε στη Λίμνη με φίλους της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που τους απασχολούν και ακολούθως επισκέφθηκε πολλές από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Επόμενη στάση οι Ροβιές, όπου συναντήθηκε με ελαιοπαραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροβιών, με τους οποίους μίλησε για τις συνέπειες που είχαν από την καταστροφική πυρκαγιά καθώς και για τις προσπάθειες που έχουν γίνει για τη στήριξη της περιοχής.

Στη Στροφυλιά, ο κ. Πνευματικός επισκέφτηκε το Ανοιχτό Κέντρο Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας, που λειτουργεί από την ActionAid με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ενημερώθηκε για τις δράσεις που υλοποιεί καθώς και τα ζητήματα που θέτουν οι πολίτες. Επίσης, επισκέφθηκε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών του Δήμου και αργότερα το απόγευμα, έκανε βόλτα στο Προκόπι, όπου μίλησε με τον κόσμο.

Το βράδυ, ο κ. Πνευματικός είχε φιλική συνάντηση στο Γυμνό της Ερέτριας.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr