Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η παράδοση εξοπλισμού και επίπλωσης σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας από την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., για χρήση των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε εξοπλισμός στο Δημοτικό Σχολείο Προκοπίου, στο Λύκειο Μαντουδίου, στο Δημοτικό Κηρίνθου, στο Δημοτικό Κεχριών, στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Λίμνης, στο Δημοτικό Ροβιών, στο Δημοτικό Αγίας Άννας, στο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Αγίας Άννας, στο Δημοτικό Κερασιάς και στο Δημοτικό Πηλίου. Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκε ο Διευθυντής του γραφείου του βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού, Νίκος Φατούσης.

Σε περιοδεία που είχε πραγματοποιήσει στην περιοχή τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε αρκετά δημόσια σχολεία, όπου διαπίστωσε και κατέγραψε τις βασικές ελλείψεις τους σε εξοπλισμό όπως θρανία, καθίσματα, βιβλιοθήκες κ.α..

Σε συντονισμό με τους διευθυντές των σχολείων, υποβλήθηκαν τα σχετικά αιτήματα στην πλατφόρμα της ΚΤΥΠ και, κατόπιν επαφών και συναντήσεων του κ. Πνευματικού με τη Διοίκηση της εταιρείας για την επίσπευση των διαδικασιών, τα αιτήματα αυτά ικανοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων με εξοπλισμό.

Ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε τη διοίκηση της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. για την άμεση κινητοποίηση καθώς και την ευαισθησία που επέδειξε για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη ολοκλήρωση της διαδικασίας, δεδομένου ότι πρόκειται για σχολεία πυρόπληκτων περιοχών, και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις προσπάθειες για την κάλυψη και των υπόλοιπων αναγκών.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr