Μετά από τις sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις ο Γιάννης Διονυσίου, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της νέας γενιάς, θα εμφανιστεί στη Χαλκίδα στην Οδό Ονείρων την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 και ώρα 22:00.

O Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχος και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Ένα επιπλέον στοιχείο που τον κάνει επίσης ξεχωριστό είναι η μεγάλη έκταση της φωνής του, που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με άνεση σε όλο το φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού.
Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου του με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών καλλιτεχνών που έχουν μοιραστεί μαζί του το έργο τους επί σκηνής.

Στην Οδό ονείρων θα παρουσιάσει αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης στο νεανικό κοινό, καθώς και νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο προσωπικό του album που θα κυκλοφορήσει σύντομα και υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί.

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας ερμηνευτής που «κατακτά» τη σκηνή και σέβεται το κοινό του, χαρίζοντάς του μοναδικές μουσικές παραστάσεις. Θα το διαπιστώσετε σύντομα στην Οδό Ονείρων…
Μαζί με τον Γιάννη οι:

Γιώργος Γεωργόπουλος: Μπουζούκι

Fausto Sierakowski: σαξοφωνο

Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Κιθάρα

Κώστας Αρσένης: Κόντραμπάσο

Στρατής Σκουρκέας: Κρουστά

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα
τηλ. 6978117103, 2221020504

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr