Ισχυρό… ανταγωνισμό θα έχει η Σοφία Νικολάου στον αγώνα δρόμου που κάνει μέχρι τις εκλογές. Αν καταλάβαμε καλά από τις φωτογραφίες από τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «Ο Καλός Σαμαρείτης» στη Χαλκίδα, ο ανταγωνισμός έρχεται από το ίδιο της το σπίτι και είναι ο δεύτερός της γιος, ο Ερμής. Ο όμορφος μικρούλης, συμμετείχε με το καροτσάκι του στον αγώνα, μοίραζε παντού χαμόγελα, όλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για τον τερματισμό του και γενικώς έδειξε έτοιμος να τρέξει… μαραθώνιο στον πολιτικό στίβο.

Το σίγουρο είναι ότι τόσο ο Ερμής, όσο και η περήφανη μαμά, που κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, μαζί με πλήθος κόσμου, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα.

Ένα μήνυμα κατά των γυναικοκτονιών και της παιδικής βίας, που ήταν άλλωστε και ο σκοπός της εκδήλωσης. Κι όπως δήλωσε η κ. Νικολάου μετά τον αγώνα: «Κάθε προσπάθεια που γίνεται για να σταλεί το μήνυμα κατά των σύγχρονων προβλημάτων, όπως οι μάστιγες της Γυναικοκτονίας και της παιδικής βίας, είναι αξιέπαινη. Και η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη όσο ποτέ. Χαίρομαι που ο Ερμής μου ανοίγει τα φτερά του από εδώ, από την παραλία της Χαλκίδας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr