Πολιτισμός ίσον ελληνισμός, είχε πει ο Χάρης Ρώμας όταν τον περασμένο Μάρτιο ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της περιφέρειας Αττικής.

Και ο αγαπημένος ηθοποιός κάνει πράξη την υπόσχεσή του, στηρίζοντας κάθε φεστιβάλ και δραστηριότητα, όχι μόνο στην Αττική. Επισκέφτηκε, λοιπόν και την πρώτη Γιορτή Σαρδέλας που έγινε εδώ στη Χαλκίδα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Χάρης Ρώμας, που τον αγαπήσαμε ως… Πώποτα, δήμαρχο στο Κολοκοτρωνίτσι, συνομίλησε μάλιστα με την ευβοιώτισσα πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κυρία Σοφία Νικολάου με την οποία διατηρεί μακρά φιλία και κοινές αγωνίες για τα προβλήματα της πατρίδα μας.

Οι δυο τους μίλησαν για την εκδήλωση εκφράζοντας την ελπίδα να γίνει θεσμός, για το καλό της Εύβοιας και του γαστρονομικού τουρισμού που πρέπει να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Και φυσικά συνεχάρησαν όλους όσοι συνέβαλαν στο σημαντικό αυτό γεγονός, κυρίως τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και το Σωματείο Ιχθυέμπορων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr