Εκτενή αναφορά στην αιφνιδιαστική τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με την πολυθρύλητη επένδυση στο Ελληνικό έκανε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την εταιρική διακυβέρνηση.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ένα απίστευτα κακογραμμένο κείμενο, ενώ, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, τόσο η τροπολογία όσο και η αιτιολογική της έκθεση είναι σε ορισμένα σημεία τόσο ασυνάρτητες, που μοιάζουν να είναι αποτέλεσμα Google translate.

Παράλληλα, επισήμανε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί το ενδεχόμενο η τροπολογία να επιχειρεί να αλλάξει τους αρχικούς όρους της σύμβασης και ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών ενημέρωση για το κατά πόσο η πρόσφατη πανηγυρική εκδήλωση της κυβέρνησης, με την κατεδάφιση κτιρίων στο Ελληνικό παρουσία του Πρωθυπουργού, έγινε με ή χωρίς τις απαραίτητες άδειες.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώνοντας τη σχετική αναφορά, έκανε την εκτίμηση πως η κυβέρνηση με την τροπολογία αυτή δυστυχώς λειτουργεί ως πρόθυμος διαφημιστής του ομολογιακού δανείου, που εκδίδει αυτές τις ημέρες η εταιρεία Lamda Development.

Τέλος, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, αναφερόμενος στα κυβερνητικά μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζομένους απέναντι στις συνέπειες της πανδημίας Covid-19, σχολίασε πως τα όσα κάνει η κυβέρνηση μοιάζουν σαν να δίνει κάποιος ασπιρίνες στον ασθενή για να καταπολεμήσει μια βαριά πνευμονία.

Πηγή: eviaportal.gr