Αρχική Οικονομία Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου τα σχολεία και οι Παιδικοί...

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί στον δήμο Χαλκιδέων

67
0

Αρχική/Οικονομία/Εκπαίδευση/Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί στον δήμο Χαλκιδέων

  • Σχολεία χιόνι

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Χαλκιδέων σύμφωνα με απόφαση της Δημάρχου Έλενας Βάκα.

Στους εξωτερικούς χώρους και τις αυλές των σχολικών μονάδων επικεντρώνεται από νωρίς το πρωί σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, η επιχείρηση αποχιονισμού και καθαρισμού από τα συνεργεία και μηχανήματα του Δήμου Χαλκιδέων, προκειμένου να επιστρέψουν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Τα σχολεία, οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και τα Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, με ώρα προσέλευσης των μαθητών στις 09:00 το πρωί, για την αποφυγή του πρωινού παγετού και την κατάλληλη θέρμανση των αιθουσών.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Εύβοιας, το οποίο βρίσκεται στην ημιορεινή περιοχή της Ριτσώνας, δεν θα λειτουργήσει και αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, για λόγους ασφαλείας στην πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr