Ιδρύθηκε νέος αθλητικός όμιλος. Πρόκειται για τον Αθλητικό Όμιλο Αναγέννησης Πάλιουρα όπου και έγινε τον μήνα Ιούνιο 2022 μετά από 10 χρόνια.

Σκοπός ίδρυσης του ομίλου είναι να βρίσκονται τα παιδιά μέσα στα γήπεδα και στον αθλητισμό μακριά από επιβλαβείς και αντικοινωνικές δραστηριότητες.

Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια που μας έχει προσφέρει απλόχερα η Τοπική Κοινότητα Δ.Δ.Πάλιουρα με τον Πρόεδρο Κό Κωνσταντίνο Μάλλιαρη, καθώς και Δήμο Διρφύων Μεσσαπείων με
τον Δήμαρχο Κο Ψαθά Γεώργιο και τους αντιδημάρχους.

Μέλημά μας είναι μέσω του αθλητισμού να συντελέσουμε στην ομαλή και υγιή κοινωνικοποίηση των παιδιών μας στο πλαίσιο μιας συνολικής κοινωνικής αγωγής και παιδείας.

Με την έναρξη του ομίλου μας κάνουμε την πρώτη λαχειοφόρο σε συνεργασία με το κατάστημα Γερμανός στα Ψαχνά, δίνοντας τη δυνατότα σε έναν υπερτυχερό να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό πατίνι αξίας 299€
Κόστος Λαχνού: 2€/Λαχνό
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας την ημέρα Παρασκευή 22/07/22 και ώρα 18:30 όπου θα κάνουμε τον αγιασμό. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά καθώς θα γίνει και ανάρτηση στα Social Media.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr