Η Heretic, η εταιρεία παραγωγής των Γιώργου Καρναβά και Κωνσταντίνου Κοντοβράκη, είναι η μία από τις ελληνικές κινηματογραφικές δυνάμεις που, λίγο πριν εμφανιστεί η επιδημία του κοροναϊού με τις συνέπειές της, είχε θαυμάσια πλάνα για το παρόν και το κοντινό μέλλον της. Ανάμεσά τους – και, μάλλον, το πιο διεθνές και «ηχηρό» – το γύρισμα, στην Ελλάδα, του «Triangle of Sadness», της νέας ταινίας του βραβευμένου με τον Χρυσό Φοίνικα για το «Τετράγωνο», Ρούμπεν Εστλουντ.

Mια πολύ μεγάλη παραγωγή, που θα κοστίσει πάνω από 11 εκ. δολάρια. Θα κρατήσουν 8 εβδομάδες και θα γίνουν στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας και σε διάφορα νησιά του Ιονίου. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν μέσα Οκτωβρίου.

Η ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη εμβαθύνει στον χώρο της μόδας, με το μεγαλύτερο κομμάτι της να είναι σε ένα πολυτελές γιοτ, του οποίου ο καπετάνιος κάποια στιγμή, θέλοντας να εκδικηθεί τους κακομαθημένους επιβάτες του, θα τους σερβίρει ένα υπερβολικά πλούσιο γεύμα, στην διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, σε μια γαστρονομικά εφιαλτική μεταφορά για το τέλος του Δυτικού πολιτισμού. Κι από εκεί, οι επιβάτες του πλοίου θα βρεθούν ναυαγοί σε ένα έρημο νησί με την ιεραρχία της δύναμης να αλλάζει ριζικά και μια μεσήλικη Φιλιππινέζα καμαριέρα να έχει το πρόσταγμα στον αγώνα της ομάδας για επιβίωση.

Στην ταινία παίζουν οι Woody Harrelson, Harris Dickinson, Charlbi Dean, Zlatko Buric, Oliver Ford Davies, Iris Berben, Sunnyi Melles, Alex Schulman, κ.α.

Πηγή: eviaportal.gr