Στο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τη συμμετοχή του υφυπουργού, Χρ. Τριαντόπουλου και βουλευτών του νομού, οι οποίοι περιόδευσαν στη Βόρεια Εύβοια, συμμετείχε η Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, μετέβη αρχικά στην Αιδηψό, μαζί με τον κ. Γεραπετρίτη, και πήρε μέρος στις συναντήσεις που έγιναν, όπου και καταγράφηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το λιμεναρχείο Αιδηψού και συνεχίστηκαν με τη συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής, Γιάννη Κοντζιά.

Στη συνέχεια το κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφτηκε κτηνοτρόφους, συμμετείχε σε σύσκεψη με τουριστικούς και εμπορικούς φορείς κι έκανε αυτοψία στα αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται για να αντέξει η περιοχή, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η κ. Νικολάου συμμετείχε στη σύσκεψη με τους ρητινικαλλιεργητές και στις συναντήσεις με τον δήμαρχο Λίμνης, Γ. Τσαπουρνιώτη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

Τέλος, πήρε μέρος στην ανοικτή νομαρχιακή συνέλευση που έγινε στη Χαλκίδα και που ακούστηκαν συνολικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εύβοια και προτάθηκαν λύσεις σε αυτά.

Μετά την πολύ σημαντική περιοδεία, η κ. Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στη Βόρεια Εύβοια, αλλά και σε όλο το νομό. Τα πρώτα έργα για να κρατηθεί η περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές, έχουν γίνει. Οφείλουμε, όμως, να επιταχύνουμε ώστε να στηριχθούν όλοι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες και να επιστρέψει η ανάπτυξη στην Εύβοια και τα χαμόγελα στους συμπολίτες μας».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr