Σε προεκλογικό ρυθμό έχει μπει η ΝΔ μετά και το συνέδριο των προέδρων των ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην Εύβοια η μόνη νέα υποψηφιότητα που έχει ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις 8 Ιουνίου, είναι η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής από τη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης για την υποψηφιότητά της στην Εύβοια οργώνει κυριολεκτικά το Νομό καταγράφοντας τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου από το Πυργί Αυλωναρίου, θα είναι υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr