Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο Δήμο Χαλκιδέων και τις Δημοτικές Ενότητες.

Tην Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στο Θέατρο Παπαδημητρίου θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ» του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ από την Παιδική θεατρική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου.

Μεγάλη η ανταπόκριση συμμετοχής του κόσμου στην παράσταση, για την οποία σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με τις κρατήσεις που έχουν γίνει, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

Το έργο:

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας πλούσιος φιλάργυρος και μίζερος άνθρωπος. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη. Ένα βράδυ τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αναστάσης Κολοβός, Κώστας Ρωμαίος, Βασίλης Τραϊφόρος, Στέλιος Γούτης, Νίκος Ζιάγκος, Φανή Παρλή, Ελλη Λορέντη, Δέσποινα Κασιώτη, Νίκος Παπαδάκης, Δέσποινα Χαριάτη. Διάρκεια παράστασης: 70′ λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφαλούς διεξαγωγής εκδηλώσεων σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους, υπενθυμίζουμε ότι σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαπαιτούμενο την τήρηση των παρακάτω υγειονομικών μέτρων
Υγειονομικά μέτρα παρακολούθησης εκδηλώσεων

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr