Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2020 η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας έκανε περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας.

Συμμετείχαν νυν και πρώην βουλευτές, στελέχη και μέλη της οργάνωσης. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με αρκετούς καταστηματάρχες, εργαζόμενους και καταναλωτές όπου εισέπραξαν την αγωνία τους για το σήμερα και την επόμενη μέρα.

Ενώ αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την έλλειψη ρευστότητας, την αδυναμία κάλυψης επιταγών, τις οφειλές σε προμηθευτές, ασφαλιστικά ταμεία, εφορία,κτλ.

Η κυβέρνηση δεν έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ρευστότητας, ότι δεν έχουν πάρει καθαρή χρηματοδότηση, παρά μόνο αναστολή υποχρεώσεων που τώρα γίνονται απαιτητές, όταν μάλιστα έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις τριών μηνών, χωρίς έσοδα, όπως δήλωσαν οι καταστηματάρχες.

Η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οδηγεί σε ένα αρνητικό ντόμινο την οικονομία, υπηρετεί ένα άλλο σχέδιο, που προκαλεί μεγάλη ύφεση και θα «χτυπήσει» την ελληνική επιχειρηματικότητα και το σύνολο της οικονομίας. Το σχέδιο της, βοηθάει τους λίγους και τους «εκλεκτούς».

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» δίνει περί τα 13,5 δισ. ευρώ άμεσης ρευστότητας χωρίς να επιφέρει καμία δημοσιονομική επίπτωση για την Ελλάδα, χωρίς να αυξάνει το χρέος, καθώς και δε συνεπάγεται υποχρεώσεις και νέα μνημόνια. Ενώ τους διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχιστούν οι πιέσεις στη κυβέρνηση για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Πηγή: eviaportal.gr