Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 εγκαινιάζεται ένα νέο κατάστημα JYSK, στη Χαλκίδα, ενισχύοντας το δίκτυο της Δανέζικης αλυσίδας που φτάνει έτσι τα 34 καταστήματα στην Ελλάδα. Το δίκτυο της JYSK αναπτύσσεται συνεχώς, σε πλήρη εφαρμογή του αρχικού στόχου των 40 καταστημάτων έως το τέλος του 2020 με βάση το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε το 2015, χρονιά εισόδου της JYSK στη χώρα μας.

Η Χαλκίδα αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος εκεί, η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 34 καταστήματα στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Ανοίξαμε 31 καταστήματα τα 4 πρώτα χρόνια λειτουργίας μας ενώ έχουμε ήδη ανοίξει ακόμα 2 καταστήματα στο τρέχων οικονομικό έτος. Παρά τη μικρή καθυστέρηση που προκάλεσε το lockdown λόγω της πανδημίας συνεχίζουμε πάλι δυναμικά το πλάνο επέκτασης με το άνοιγμα πολλών νέων καταστημάτων το καλοκαίρι ενώ για το επόμενο οικονομικό έτος το πλάνο μας προβλέπει ακόμα 10 καταστήματα. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας αποτελέσματα. Στο τέλος του 2019 ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο Κέντρο Διανομής της JYSK στη Βουλγαρία το οποίο εξυπηρετεί τα Ελληνικά καταστήματα που προηγουμένως παραλάμβαναν από το Κέντρο Διανομής στην Πολωνία. Αυτό το γεγονός καθώς και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις αλλά και η αύξηση των πωλήσεων μας κάνει αισιόδοξους ότι θα κλείσουμε το οικονομικό μας έτος με ένα μικρό κέρδος το οποίο θα ήταν μεγαλύτερο αν δεν είχαμε το lockdown την άνοιξη».

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στη Χαλκίδα, αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στο 3ο χλμ. Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης.

Ο κος Τσιρώνης, Retail Manager JYSK Ελλάδας λέει αναφορικά με το νέο κατάστημα:«Οι πελάτες στο κατάστημα της Χαλκίδας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στη Χαλκίδα: Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 900 τετραγωνικά μέτρα. Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 04 Ιουνίου, στις 10 το πρωί. Το κατάστημα βρίσκεται στο 3ο χλμ. Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης.

Πηγή: eviaportal.gr