Εν όψει της επικείμενης έναρξης της θερινής περιόδου και με γνώμονα την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, υποδέχτηκε μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ).

Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Γαλήνας και ο υπεύθυνος Αλιείας και μέλος του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου, κ. Αντώνης Δρόσος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της αθλητικής αλιείας στις παράκτιες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις. Ο κ. Γαλήνας ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε παιδιά από μέλη της ΕΟΥΔΑ και για τη διεξαγωγή διασυλλογικού αγώνα αθλητικής αλιείας που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου.

Ο κ. Κεδίκογλου, ανέφερε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με φορείς που προωθούν την ανάπτυξη της Βόρειας Εύβοιας και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στις προσπάθειές τους.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr