Η ασφάλεια αυτοκινήτου τώρα είναι πιο φτηνή από ποτέ. Εσύ όμως ξέρεις τον τρόπο να την αποκτήσεις με λίγα χρήματα; Εάν όχι τότε έφτασε η στιγμή να τον μάθεις! Είναι απαραίτητη για να είσαι καλυμμένος κάθε στιγμή και σε κάθε ενδεχόμενο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να πληρώνεις μία περιουσία για να την αποκτήσεις.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με λίγα χρήματα είναι γεγονός και τώρα μπορείς να την έχεις και εσύ ακολουθώντας αυτά τα tips:

Κάνε έρευνα αγοράς
Κατά την έρευνα αγοράς θα διαπιστώσεις πως δεν είναι όλες οι ασφάλειες αυτοκινήτου το ίδιο. Έχουν διαφορετικό κόστος, διαφορετικές παροχές και διαφορετικές αποζημιώσεις. Εσύ βρες αυτή που σε καλύπτει περισσότερο και θεωρείς πως είναι η πιο οικονομική για εσένα, όμως που να προσφέρει όλα όσα θες.

Κάνε έλεγχο τιμών
Μπορεί να βρήκες μία πολύ φτηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, όμως προσθέτοντας τις επιπλέον καλύψεις να βλέπεις πως τελικά κοστίζει περισσότερα. Αυτό είναι ένα εμπορικό trick. Για να μην πέσεις στην παγίδα να πληρώσεις περισσότερα απ’ όσα υπολόγιζες κράτα τις τιμές και δίνε έμφαση στο πόσο χρεώνονται οι επιπλέον υπηρεσίες.

Κοίτα τα δώρα
Μπορεί μία ασφάλεια αυτοκινήτου να σου προσφέρει κάποια δώρα όπως κάρα υγείας, δωρεάν ιατρικές συμβουλές, εκπτώσεις σε services, ανταλλακτικά ή άλλα ασφαλιστικά προϊόντα. Όλα αυτά είναι διαφορετικές υπηρεσίες που είναι στην ίδια ακριβώς τιμή. Μήπως τελικά αυτή η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πιο συμφέρουσα από μία άλλη;

Κάνε ετήσιο συμβόλαιο
Το ετήσιο συμβόλαιο έχει το πλεονέκτημα της επιβράβευσης με χαμηλότερη τιμή. Εάν θες να δεις πραγματικά πόσα πολλά χρήματα θα γλιτώσεις από την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου σου πρόσθεσε 2 6μηνα συμβόλαια ή 4 3μηνα και δες τη διαφορά. Είδες που μπορείς πάντα να βρίσκεις τον βέλτιστο και οικονομικότερο τρόπο στις αγορές σου;

Χρησιμοποίησε τις εκπτώσεις

Εάν είσαι άνεργος, δημόσιος υπάλληλος, ιερέας, ένστολος ή πελάτης κάποιας επιχείρησης όπως κινητής τηλεφωνίας ή τράπεζας, ανήκεις σε ειδικές ομάδες που έχουν επιπλέον εκπτώσεις.

Ενημερώσου για την εμπορική πολιτική της κάθε εταιρείας. Θα δεις πως με τις εκπτώσεις θα έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου ακόμα πιο φτηνά!
Εάν θες να μάθεις περισσότερα για την ασφάλεια αυτοκινήτου, tips για τη συντήρηση του οχήματος σου, να είσαι ενημερωμένος για θέματα σχετικά με την οδήγηση και πολλά άλλα, επισκέψου το asfaleiaautokinitou.gr.

Πηγή: eviaportal.gr