Γνώριζες πως η ασφάλεια αυτοκινήτου πλέον είναι πολύ πιο οικονομική; Εάν όχι, έφτασε η ώρα να μάθεις τις εξελίξεις στον κλάδο και τον τρόπο να την αποκτήσεις. Σήμερα είμαστε την εποχή της direct ασφάλειας αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ασφάλιση που τη σχεδιάζεις μόνος σου, κοστίζει λιγότερο, σε καλύπτει ουσιαστικά και εκδίδεται στη στιγμή.

Για να τα έχεις όλα αυτά θα πρέπει να βρεις ένα συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου που σου ταιριάζει.

Δες τον τρόπο για να τα καταφέρεις:

Κάνε αναζήτηση στο Internet
Μέσα από την έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο θα δεις πως υπάρχουν πολλές λύσεις ασφάλειας αυτοκινήτου που πλέον δεν κοστίζουν και είναι γεμάτες καλύψεις. Συνεχίζοντας την έρευνα σου θα δεις πως αυτές οι ασφάλειες αυτοκινήτου μπορούν να είναι και οικονομικότερες ή να προσφέρουν υψηλότερα ποσά αποζημιώσεων.

Κάνε το ευκολότερο
Εάν θες την πιο εύκολή λύση για να κάνεις την έρευνα αγοράς, επισκέψου έναν aggregator, δηλαδή μία πλατφόρμα που συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες και σου παρέχει εργαλεία αναζήτησης και φίλτρα. Χρησιμοποιώντας αυτό τον τρόπο θα δεις πως οι ασφάλειες αυτοκινήτου έχουν διακυμάνσεις στις τιμές ή τις αποζημιώσεις τους. Εσύ επέλεξε αυτή που σε καλύπτει περισσότερο.

Πρόσθεσε καλύψεις
Είναι σημαντικό στο τέλος της αγοράς σου να έχεις διαμορφώσει ένα συμβόλαιο που σε καλύπτει από πολλά και εξασφαλίζει πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις σε μία άτυχη στιγμή. Η ασφάλεια αυτοκινήτου με πρόσθετες καλύψεις είναι η καλύτερη λύση γι’ αυτό. Σκέψου τι χρειάζεσαι και πρόσθεσε το. Στο τέλος θα διαπιστώσεις πως πήρες την προστασία και τις περισσότερες αποζημιώσεις σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο με τα λιγότερα χρήματα.

Αξιοποίησε τις εκπτώσεις σου
Εάν είσαι ένστολος, δημόσιος υπάλληλος, άνεργος ή φροντίζεις κάποιο ΑΜΕΑ, υπάρχει η πιθανότητα να έχεις έκπτωση. Πολλές εταιρείες έχουν εξασφαλίσει διαφορετικές τιμολογιακές πολιτικές για κάποιες κοινωνικές ομάδες. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν τα προγράμματα επιβράβευσης που είναι ο δεύτερος τρόπος για να εξασφαλίσεις έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τράπεζες και άλλου τύπου επιχειρήσεις συνεργάζονται με κάποιες ασφαλιστικές και παρέχουν εκπτώσεις στις ασφάλειες αυτοκινήτου των πελατών τους.
Μάθε πολλά περισσότερα για την ασφάλεια αυτοκινήτου, tips για τη φροντίδα του οχήματος και πολλά άλλα θέματα σχετικά με την οδήγηση στο asfaleiaautokinitou.gr!

Πηγή: eviaportal.gr