Σειρά ζητημάτων που άπτονται της κατασκευής έργων υποδομών στον Δήμο Αλμυρού της Π.Ε. Μαγνησίας, ανέπτυξε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησε με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Στην σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο ΥφΑΑΤ, μετείχαν ο Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ, κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο υπηρεσιακός Γραμματέας, κ. Δημήτρης Τσαγκαλίδης, αρμόδιοι υπηρεσιακοί και τοπικοί παράγοντες.

Οι κ.κ. Κεδίκογλου και Τριαντόπουλος ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Αλμυρού για την πορεία των έργων που δρομολογήθηκαν μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός», όπως την αποκατάσταση του φράγματος της λιμνοδεξαμενής, αλλά και την υλοποίηση έργων υποδομής και δικτύων για τον πρωτογενή τομέα. Τις εισηγήσεις των ειδικών ακολούθησε μακρά και εποικοδομητική συζήτηση, η οποία επικεντρώθηκε σε μια σειρά από έργα προς προώθηση και υλοποίηση. Ανάμεσα σε αυτά, συγκαταλέγεται και η κατασκευή δικτύων άρδευσης της λιμνοδεξαμενής Ξηριά.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥφΑΑΤ δεσμεύτηκε να παρακολουθεί την πρόοδο των έργων και να συμβάλει τα μέγιστα ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την άμεση παράδοσή τους.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr