Βραβεύσεις της Nova για την Αριστεία στη Συμμόρφωση στα Compliance Awards 2024

Βραβεύσεις της Nova για την Αριστεία στη Συμμόρφωση στα Compliance Awards 2024


Η Nova, μέλος της United Group, απέσπασε δύο βραβεία στα Compliance Awards 2024, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία στον τομέα της Συμμόρφωσης. Η εταιρεία έχει αναγνωριστεί για τη δέσμευσή της σε ηθικές πρακτικές, λαμβάνοντας το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Best Compliance Platform» λόγω της «Γραμμής Υποστήριξης και Αναφορών», η οποία παρέχει ένα ασφαλές εργαλείο για αναφορά προβλημάτων και παραπόνων.

Η Nova έλαβε επίσης το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία «Best Compliance and Ethics Project», το οποίο αναγνωρίζει τις προσπάθειές της να διατηρήσει μια πολιτική Μηδενικής Ανοχής στη Δωροδοκία και τη Διαφθορά. Αυτές οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν τη συνεπή προσέγγιση της Nova σχετικά με τη Συμμόρφωση.

Σε δηλώσεις της, η Ελένη Μπακογιάννη, Compliance Officer της Nova, τόνισε ότι αυτές οι βραβεύσεις αναγνωρίζουν τις πρακτικές Συμμόρφωσης και Ηθικής της εταιρείας. «Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον, όπου όλοι οι εργαζόμενοί μας ενθαρρύνονται να εκφράζονται και να αναφέρουν ανήθικες ή παραβατικές συμπεριφορές. Επενδύουμε συνεχώς στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση υψηλών ηθικών προτύπων μεταξύ των ανθρώπων μας», είπε.

Πηγή: newsbeast.gr