Ολοκληρωμένες Ενεργειακές Λύσεις για Μια Δημιουργική Ζωή από την FG Europe και την TCL

Ολοκληρωμένες Ενεργειακές Λύσεις για Μια Δημιουργική Ζωή από την FG Europe και την TCL


Στις 4 Οκτωβρίου, η FG Europe, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παρόχους λύσεων κλιματισμού και οικιακών συσκευών, διοργάνωσε εκδήλωση στον κήπο του Golf Prive στη Γλυφάδα. Περισσότεροι από 150 εμπορικοί συνεργάτες και στελέχη της αγοράς από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την παρουσία των στελεχών της TCL, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των αντλιών θερμότητας.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση της νέας σειράς αντλιών θερμότητας της TCL, που περιλαμβάνει τις τύπους Aέρα-Νερού: Tri-Thermal R32 MONOBLOC, R32 Split και R290 MONOBLOC. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Φειδάκη, κ. Γεώργιος Φειδάκης, επεσήμανε ότι αυτή η συνεργασία ενισχύει τη θέση του Ομίλου στο εγχώριο χάρτη και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα των αντλιών θερμότητας με την υποστήριξη ενός ισχυρού σήματος όπως η TCL.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Αθανάσιος Φειδάκης, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, αναφέρθηκε στη στρατηγική του ομίλου να παρέχει «έξυπνες» και φιλικές προς το περιβάλλον ενεργειακές λύσεις. Υπογράμμισε τη δέσμευση της FG Europe για ποιότητα και καινοτομία, θεωρώντας βασική προτεραιότητα την εξοικονόμηση ενέργειας και την ικανοποίηση των καταναλωτών.

Η κ. Αria Hu, Διευθύντρια της TCL Heat Pump Ευρώπης, παρουσίασε την επιτυχημένη πορεία της TCL και την παγκόσμια επέκταση της, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των καινοτόμων αντλιών θερμότητας. Ο κ. Μάρκος Κεφάλας, Product Manager Αντλιών Θερμότητας της FG Europe, εξήγησε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις υψηλές αποδόσεις που προσφέρουν οι νέες αντλίες.

Οι αντλίες θερμότητας της TCL ξεχωρίζουν για την αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των λογαριασμών ρεύματος και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και ευελιξία, με χαρακτηριστικά όπως ο έλεγχος τριών ζωνών και δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν τις αντλίες θερμότητας από κοντά σε ειδικά σχεδιασμένο εκθεσιακό περίπτερο, ενώ ακολούθησε δείπνο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της εκδήλωσης.

Πηγή: newsbeast.gr