Nova Κερδίζει Τρία Βραβεία στα IAB MIXX Awards 2024 για τις Επιτυχίες της στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Nova Κερδίζει Τρία Βραβεία στα IAB MIXX Awards 2024 για τις Επιτυχίες της στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ


Η Nova, μέλος της United Group, που είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στα IAB MIXX Awards 2024. Με τη συνεργασία της διαφημιστικής εταιρείας Tempo OMD, η ομάδα marketing της Nova απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία για τις επιδόσεις της στο Digital Marketing.

Συγκεκριμένα, η Nova βραβεύτηκε για:
– Βραβείο μοναδικού νικητή στην κατηγορία Strategic Search Engine Optimization and Marketing για την καμπάνια «Wind Becomes Nova – The Google Ads Merger Saga».
– Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Use of Emerging Technologies για την καμπάνια «Nova goes GREEN in digital media».
– Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Data-Driven Marketing Campaign για το «Nova Rebranding».

Τα IAB MIXX Awards έχουν ως στόχο να γιορτάσουν τις κορυφαίες ψηφιακές διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα, διακρίνοντας καινοτόμες ιδέες και αναδυόμενες τάσεις. Με τη συμμετοχή διεθνών εμπειρογνωμόνων από εταιρείες-μέλη του IAB Europe, η κριτική επιτροπή εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο αξιολόγησης. Οι νικητές του Χρυσού βραβείου ευνοούνται και συμμετέχουν αυτόματα στα IAB MIXX Awards Europe.

Η επιτυχία της Nova στα IAB MIXX Awards αποτελεί αναγνώριση της τεχνογνωσίας της στο ψηφιακό marketing, ενισχύοντας τη δέσμευσή της για δημιουργικότητα και καινοτομία, θέτοντας διαρκώς υψηλούς στόχους για το μέλλον της ψηφιακής αγοράς.

Πηγή: newsbeast.gr