Νέα ψηφιακή πλατφόρμα εισιτηρίων από την Hellenic Train για βελτιωμένη εμπειρία επιβατών

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα εισιτηρίων από την Hellenic Train για βελτιωμένη εμπειρία επιβατών


Στη νέα εμπορική πλατφόρμα της Hellenic Train, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τα ταξίδια τους άμεσα, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα εκδοτήρια. Από τις 8 Οκτωβρίου 2024, οι χρήστες θα μπορούν να προβούν σε μεταβολές των εισιτηρίων τους, όπως η επιλογή άλλου δρομολογίου για την ίδια διαδρομή σε διαφορετική ημερομηνία και ώρα χωρίς χρέωση, καθώς και η αλλαγή ή ακύρωση των εισιτηρίων τους με επιστροφή του αντιτίμου ανάλογα με τον τρόπο αγοράς.

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και είναι σχεδιασμένη για να δημιουργήσει μια καλύτερη εμπειρία για τους επιβάτες, διαθέτοντας νέα γραφικά και λειτουργίες. Όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ψηφιακά, καθιστώντας την πλατφόρμα επίσης “πράσινη”.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα προμήθειας της Δωροκάρτας της Hellenic Train, ιδανικής για δώρα που αφορούν την αγορά εισιτηρίων. Οι επιβάτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή “HT New Platform” από τα Apple Store και Google Store, αντικαθιστώντας την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής.

Η τότε νέα εμπορική πλατφόρμα υποστηρίζει προς το παρόν ελληνικά και αγγλικά, με σκοπό την προσθήκη και άλλων γλωσσών, όπως τα ιταλικά, στο μέλλον. Στόχος της Hellenic Train είναι η ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία «από άκρο σε άκρο», που θα περιλαμβάνει στο μέλλον την πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές μέσων μαζικής μεταφοράς και επιπλέον ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Κατά την έναρξη λειτουργίας της, τα προηγούμενα κουπόνια ταξιδιού που έχουν οι επιβάτες θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε εκδοτήριο της Hellenic Train κατά την λήξη τους, επιτρέποντας στους επιβάτες να τα αξιοποιήσουν πριν την ημερομηνία λήξης τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλατφόρμα, οι επιβάτες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας, να απευθυνθούν στα εκδοτήρια ή να καλέσουν το επικοινωνιακό κέντρο.

Πηγή: newsbeast.gr