Μέλλον και Ηγεσία στον Σύγχρονο Κόσμο στο Forum του CEO Clubs Greece

Μέλλον και Ηγεσία στον Σύγχρονο Κόσμο στο Forum του CEO Clubs Greece


Το δεύτερο ετήσιο Forum του CEO Clubs Greece για το 2024 θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, φέρει τον τίτλο «Leadership on Scale: Who can you help people become?». Τα Forums του CEO Clubs Greece, τα οποία διοργανώνονται δύο φορές τον χρόνο, εστιάζουν σε κρίσιμες θεματικές, προάγοντας έναν καινοτόμο διάλογο μεταξύ των CEOs κορυφαίων εταιρειών της χώρας. Στην πράξη, προσφέρουν μια σπάνια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εξερευνήσουν κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με τη διοίκηση.

Το Forum θα εστιάσει στην έννοια της εκθετικής ηγεσίας, ειδικά ενόψει των γεωπολιτικών, τεχνολογικών, δημογραφικών, ενεργειακών και χρηματοοικονομικών εξελίξεων που διαμορφώνουν την αγορά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις βασικές ενότητες και έχει σχεδιαστεί με στόχο την παρουσίαση ποικιλώνυμων απόψεων. Ο κ. Arne Gast, Senior Partner της McKinsey & Company, θα ανοίξει τη συζήτηση αναλύοντας τους πέντε τομείς αλλαγών που επηρεάζουν τη σύγχρονη ηγεσία.

Στη συνέχεια, ο διεθνούς φήμης σύμβουλος marketing και βιωσιμότητας, κ. Thomas Kolster, θα διερευνήσει την ικανότητα της ηγεσίας να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες, εστιάζοντας στην πολυδιάστατη ανάπτυξη των ηγετών και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού. Η τρίτη ενότητα θα ανιχνεύσει την πρακτική εφαρμογή των θεωριών, με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών από μέλη και μη του Club, προκειμένου να διασφαλιστεί η σύνδεση του θεωρητικού με τον πρακτικό τομέα.

«Η ηγεσία είναι ένα δυναμικό πεδίο που συν-δημιουργείται από τους επικεφαλής και τις οργανωτικές δομές. Η πρόοδος στη ηγεσία είναι σημαντική για την αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα,» δήλωσε η κ. Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece. «Περισσότερα σχετικά με το Forum του CEO Clubs Greece: εδώ.»

Πηγή: newsbeast.gr