Καταξίωση της Kaizen Gaming με Δύο Χρυσά Βραβεία στα SBC Awards 2024

Καταξίωση της Kaizen Gaming με Δύο Χρυσά Βραβεία στα SBC Awards 2024


Η Kaizen Gaming, μία από τις κορυφαίες GameTech εταιρείες παγκοσμίως, βραβεύτηκε ως «Casino Operator of the Year» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ως «Operator of the Year – Large» στα SBC Awards 2024, που έλαβαν χώρα στη Λισαβόνα στις 26 Σεπτεμβρίου. Η απονομή αυτών των βραβείων αναγνωρίζει τη δέσμευση της εταιρείας στο υπεύθυνο παιχνίδι και την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα του online gaming κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα ετών.

Το βραβείο «Operator of the Year – Large» αναγνωρίζει όχι μόνο την ανάπτυξή της, αλλά και τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, καθώς και τις στρατηγικές χορηγίες σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα, όπως το CONMEBOL Copa America 2024 και το UEFA EURO 2024. Η Kaizen Gaming τροφοδοτεί την παρουσία της σε 26 αγορές μέσω του φιλόδοξου οράματος «Kaizen 2626», στόχος που αναμένεται να επιτευχθεί μέχρι το 2026.

Ο Julio Iglesias Hernando, Chief Commercial Officer της εταιρείας, υπογράμμισε τη σημασία αυτών των βραβείων λέγοντας: «Η κατάκτηση βραβείων είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε την πορεία μας και να γιορτάσουμε το πάθος της ομάδας μας. Οι επιτυχίες της τελευταίας χρονιάς, όπως οι συνεργασίες μας με την UEFA και την CONMEBOL, επισφραγίζουν τη δέσμευσή μας για την προσφορά καινοτόμων τρόπων παιχνιδιού στους πελάτες μας.»

Η τελετή απονομής, που συνδιοργανώθηκε με το SBC Summit, είχε μεγάλη συμμετοχή, με 25.000 επαγγελματίες του κλάδου και 600 εκθέτες που παρουσίασαν τις τελευταίες καινοτομίες του i-gaming. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιαστής ήταν ο γνωστός Δανός τερματοφύλακας, Πέτερ Σμάιχελ. Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους της Kaizen Gaming, οι οποίοι συνεχίζουν να θέτουν νέα πρότυπα στην ασφάλεια και την αξιοπιστία των εμπειριών παιχνιδιού.

Πηγή: newsbeast.gr