Γιορτή Αθλητισμού και Καινοτομίας για την Team Garmin Greece στο ΟΑΚΑ

Γιορτή Αθλητισμού και Καινοτομίας για την Team Garmin Greece στο ΟΑΚΑ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ΟΑΚΑ μια ξεχωριστή εκδήλωση που γιόρτασε την επιτυχία της Team Garmin Greece, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Συνέφτιαξε μια ατμόσφαιρα που ενίσχυσε τις αξίες της προσπάθειας, της υπέρβασης καθώς και το πνεύμα “Be Limitless” που εκπροσωπεί η Garmin.

Κατά τη διάρκεια του event, επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρώτη προβολή ενός εντυπωσιακού βίντεο με τους αθλητές της Team Garmin Greece – την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, τη Δώρα Γκουντούρα, τον Απόστολο Χρήστου και τον Στέφανο Ντούσκο. Το βίντεο παρουσίασε επίσης το νέο ρολόι της Garmin, το fenix 8, που ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία και υποστηρίζει τους χρήστες στην αδιάκοπη προσπάθεια αυτοβελτίωσης.

Το fenix 8 διαθέτει εξελιγμένες δυνατότητες μέτρησης απόδοσης, υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς και στοχευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης που καλύπτουν περισσότερους από 100 αθλητικούς κλάδους, από αναρρίχηση έως καταδύσεις. Οι αθλητές μπορούν να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα και τα εργαλεία που προσφέρει το ρολόι για να ξεπεράσουν τα όριά τους. Με χαρακτηριστικά όπως μικρόφωνο/ηχείο για κλήσεις, εντυπωσιακή οθόνη AMOLED ή MIP ηλιακής φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας που διαρκεί εβδομάδες, το fenix 8 προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κάποιος από ένα smartwatch.

Οι αθλητές μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις προπονήσεις και την καθημερινότητά τους με τη χρήση του smartwatch Garmin, ενώ το κοινό τους υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, προσφέροντας παρατεταμένα χειροκροτήματα και φωτογραφίες για να κρατήσουν ζωντανή τη στιγμή. Η Garmin Greece συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες αθλητές, αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού και της διαρκούς προόδου μέσα από προϊόντα όπως το fenix 8, που συνδυάζει υψηλή απόδοση με κομψότητα και σχεδιάστηκε για να συνοδεύει κάθε χρήστη στην πορεία προς την προσωπική του υπέρβαση.

Πηγή: newsbeast.gr