Ετήσια Βράβευση Συνεργατών από την Εθνική Ασφαλιστική με Ανθρώπους στο Επίκεντρο

Ετήσια Βράβευση Συνεργατών από την Εθνική Ασφαλιστική με Ανθρώπους στο Επίκεντρο


Η Εθνική Ασφαλιστική διοργάνωσε με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των συνεργατών της στις 24 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του Golf Prive στη Γλυφάδα. Με το σήμα «Κοινοί Στόχοι. Μοναδικοί Άνθρωποι», η βραδιά γιορτάστηκε με αφορμή τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργατών που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 800 διακεκριμένοι καλεσμένοι, περιλαμβάνοντας στελέχη και διοικητικό προσωπικό της εταιρείας, καθώς και εκπροσώπους του κλαδικού τύπου. Τη βραδιά συντόνισε ο κ. Θανάσης Αλευράς, προσφέροντας μια αξιομνημόνευτη εμπειρία, ενώ η μπάντα Fortissimo και η Τίνα πρόσφεραν την ψυχαγωγία στους παρευρισκόμενους.

Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, άνοιξε την εκδήλωση με αναφορά στην ιστορία της εταιρείας, η οποία αποτελεί σύμβολο αξιοπιστίας και προστασίας για τον ελληνικό λαό εδώ και 133 χρόνια. Διεθνής στόχος της είναι να συνεχίσει να εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ παρουσίασε τους τέσσερις στρατηγικούς στόχους: την ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων, τη διασφάλιση αποτελεσματικής διαχείρισης των κεφαλαίων, τη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας και την εστίαση σε βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, έκλεισε την εκδήλωση επισημαίνοντας τις σημαντικές επιδόσεις της εταιρείας, όπως η αύξηση του χαρτοφυλακίου κατοικίας κατά 28%, του Full Health κατά 20%, και των επιχειρήσεων κατά 15%. Τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί η σφαιρική διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών, επενδύοντας στους ανθρώπους και στις σχέσεις τους με τους ασφαλισμένους.

Η βραδιά τόνισε την αξία των συνεργασιών και τις κοινές επιδιώξεις για το μέλλον. Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο, προσβλέποντας σε περισσότερες επιτυχίες.

Πηγή: newsbeast.gr