Εισαγωγή του Αυθεντικού Panettone Classico από την KAFEA TERRA

Εισαγωγή του Αυθεντικού Panettone Classico από την KAFEA TERRA


Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξης και εμπλουτισμού της γκάμας προϊόντων της, η KAFEA TERRA, 100% ελληνική βιομηχανική εταιρεία, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη νέα συνεργασία της με την MiTo’21 για την εμπορική διάθεση του Panettone Classico 750g και του Milano Alto 1kg. Το Panettone Classico, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αυθεντικά γλυκίσματα της ιταλικής κουλτούρας, ξεχωρίζει για την κομψότητά του και τη γευστική του πολυπλοκότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των γλυκών.

Ο δημιουργός του Panettone, Μιχάλης Τυράκης, ο οποίος έζησε 30 χρόνια μεταξύ Μιλάνου και Τορίνο, εμπνεύστηκε από τις πόλεις αυτές και χρησιμοποίησε προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, διατηρώντας την αυθεντική συνταγή. Κάθε κομμάτι Panettone συμβολίζει ευτυχισμένες στιγμές, με υλικά που φέρουν βαθιά συμβολική αξία: το πορτοκάλι για την αγάπη, το κίτρο για την υγεία και τη σταφίδα για την ευημερία.

Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει ένα Panettone ιδιαίτερα βραβευμένο, καθώς το Milan Alto διαθέτει τη βιολογική σουλτανίνα από την Κρήτη και βανίλια από μία μικρή παραγωγό στη Μαδαγασκάρη, κερδίζοντας 3 αστέρια στα Great Taste Awards. Οι πολυτελείς συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα Liberty – Style μοτίβα της αρχιτεκτονικής του Μιλάνου και πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, χρησιμοποιώντας 100% κομποστοποιήσιμο, eco-friendly χαρτί.

Για να γιορτάσει την προσθήκη αυτών των Panettone στο χαρτοφυλάκιό της, η KAFEA TERRA διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό launch event την 30η Σεπτεμβρίου 2024, στον όμορφο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά. Το event, το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ανέδειξε μια ατμόσφαιρα κομψότητας και γευστικών προτάσεων pairing, προσφέροντας στους συνεργάτες, δημοσιογράφους και influencers από τον χώρο της γαστρονομίας και του lifestyle την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του εκλεκτού Panettone συνοδευόμενου από έναν καλοφτιαγμένο espresso.

Πηγή: newsbeast.gr