Διονύσιος Ανάργυρος Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Greenvolt Next Greece

Διονύσιος Ανάργυρος Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Greenvolt Next Greece


Η Greenvolt Next Greece ανακοίνωσε ότι ο Διονύσιος Ανάργυρος αναλαμβάνει τη θέση του Managing Director, με βασικό στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Ο Διονύσιος Ανάργυρος, ο οποίος προηγουμένως υπηρέτησε ως Commercial Director της Greenvolt Next Ελλάδος, έχει αποκτήσει πολυετή πείρα στον τομέα της ενέργειας και αναμένεται να συνεχίσει τη θετική πορεία της εταιρείας, επικεντρωμένος στην παροχή καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων για τις ενεργειακές ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων.

Αντικαθιστά τον Ruben Carvalho, ο οποίος ηγήθηκε της ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2023. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Carvalho συνέβαλε καθοριστικά στην εδραίωση της Greenvolt Next στην ελληνική αγορά, επεκτείνοντας σημαντικά τη λειτουργία της και καθιστώντας την έναν από τους κύριους παίκτες στον τομέα της πράσινης ενέργειας.

Η Greenvolt Next Greece είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ομίλου Greenvolt και του Ομίλου Globalsat, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Greenvolt στον τομέα της πράσινης ενέργειας με τη δυναμική του Globalsat στην τεχνολογία. Η εταιρεία υποστηρίζει τον ενεργειακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρέχοντας λύσεις χρηματοδότησης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής.

Ο Όμιλος Globalsat έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία και τις βιώσιμες λύσεις, με παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο, ενώ ο Πορτογαλικός Όμιλος Greenvolt είναι πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με σημαντική ανάπτυξη στον τομέα της παραγωγής πράσινης ενέργειας.

Πηγή: newsbeast.gr