Daikin Hellas Αναγνωρίζεται Ως Καλύτερος Χώρος Εργασίας Για Το Διάστημα Δύο Χρόνων

Daikin Hellas Αναγνωρίζεται Ως Καλύτερος Χώρος Εργασίας Για Το Διάστημα Δύο Χρόνων


Η Daikin Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την εκ νέου επίτευξη της πιστοποίησης ως Great Place to Work® για την περίοδο 09/2024 – 09/2025. Αυτή η διάκριση απονέμεται από τον διεθνούς φήμης οργανισμό Great Place to Work® Institute Hellas, μετά από μια λεπτομερή έρευνα με τη συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας. Η πιστοποίηση αναγνωρίζει τις συνεχείς προσπάθειες της Daikin Hellas στην ανάπτυξη μιας κουλτούρας ανοιχτής επικοινωνίας, που προάγει την αναγνώριση της συνεισφοράς κάθε εργαζομένου.

Η Managing Director της Daikin Hellas, κ. Αντωνίου Χριστίνα, τόνισε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που η Daikin Hellas αναγνωρίζεται ως Great Place to Work®. Αυτή η πιστοποίηση αντικατοπτρίζει τις αξίες μας και τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στους ανθρώπους μας. Η επιτυχία μας στηρίζεται στην αφοσίωση και το πάθος της ομάδας μας, που συνεισφέρει καθημερινά στην ανάπτυξη και την καινοτομία της εταιρείας. Στοχεύουμε να προσφέρουμε ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται εκτιμημένοι και υποστηριγμένοι».

Επενδύοντας συνεχώς στους ανθρώπους της, η Daikin Hellas παρέχει ποικιλία προγραμμάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Ταυτόχρονα, προάγει μια κουλτούρα που ενθαρρύνει την προσωπική πρωτοβουλία, προσφέροντας ευέλικτο ωράριο, τη δυνατότητα τηλεργασίας, ιδιωτική ασφάλιση, συνταξιοδοτικά προγράμματα και ευκαιρίες συμμετοχής σε εθελοντικές δράσεις. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και την ισότητα των ευκαιριών, στοιχείο που ενισχύει την αίσθηση της ομαδικότητας.

Με αυτή την πιστοποίηση, η Daikin Hellas αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοί της νιώθουν ικανοποίηση και υπερηφάνεια από την συμμετοχή τους στην εταιρεία, γεγονός που προάγει την παραγωγικότητα και έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Η Daikin Hellas ενσαρκώνει τη βασική της αρχή: «Good Climate starts with people!»

Πηγή: newsbeast.gr