Chillbox Διακρίνεται με Βραβείο για την Καλύτερη Ψηφιακή Καμπάνια στην Ελλάδα

Chillbox Διακρίνεται με Βραβείο για την Καλύτερη Ψηφιακή Καμπάνια στην Ελλάδα


Η Chillbox, η κορυφαία εταιρεία frozen yogurt στην Ελλάδα, έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη επιλογή για γευστικές απολαύσεις. Ιδρύθηκε το 2012 και ακολουθεί ένα καινοτόμο DΙΥ concept που επιτρέπει στους καταναλωτές να συνδυάζουν μοναδικές γεύσεις και toppings σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Προσφέρει 4 διαφορετικές γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 30 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 toppings, όλα φτιαγμένα από φυσικά συστατικά.

Τα καταστήματα Chillbox έχουν εξελιχθεί σε κοιτίδες ευχάριστων στιγμών, με το μότο ‘Create Happiness’ να είναι η βάση της φιλοσοφίας τους. Με περισσότερα από 40 καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα και 11 στο εξωτερικό, η Chillbox έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών.

Φέτος, η Chillbox απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Content Marketing Program | Food & Beverages, στα Content Marketing Awards. Η καμπάνια που σχεδίασαν σε συνεργασία με τη διαφημιστική Humble απέκτησε μεγάλη απήχηση, φτάνοντας τα 6 εκατομμύρια impressions σε Facebook και Instagram, ενώ στο TikTok ξεπέρασε τα 22 εκατομμύρια impressions. Οι γενιές Alpha και Z βρήκαν στην Chillbox μια απόλαυση που τους εκφράζει, κάνοντάς τους να βλέπουν τα πάντα… Chillbox!

Πηγή: newsbeast.gr