Ανανεωμένη Εμπειρία Καφέ με τις Νέες Βιώσιμες Κάψουλες Χαρτιού της Nespresso

Ανανεωμένη Εμπειρία Καφέ με τις Νέες Βιώσιμες Κάψουλες Χαρτιού της Nespresso


Η Nespresso, με σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά, προσφέρει στους καταναλωτές της την εξαιρετική εμπειρία καφέ. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, παρουσιάζει νέα σειρά καψουλών από χαρτί. Αυτές οι καινοτόμες κάψουλες διασφαλίζουν την ποιότητα, την γεύση και το άρωμα που έχουν αγαπήσει οι φίλοι του καφέ.

Η νέα σειρά καψουλών, η οποία είναι μέρος της original line, διαθέτει χαρακτηριστικά κομποστοποίησης, προσφέροντας μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές αλουμινένιες κάψουλες. Μετά από τρία χρόνια έρευνας, η Nespresso έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικά χαρμάνια προκειμένου να ικανοποιήσει τους λάτρεις της καλής γεύσης.

Η καινοτομία της κάψουλας με βάση το χαρτί έγκειται στην ειδική βιοδιασπώμενη μεμβράνη που προφυλάσσει τον καφέ από το οξυγόνο, αποτελώντας παγκόσμια ευρεσιτεχνία της εταιρείας. Επιπλέον, οι κάψουλες διατηρούνται σε σφραγισμένη συσκευασία για να αποτρέπεται η υγρασία.

Ο Αντώνης Αυγερόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Nespresso στην Ελλάδα, τόνισε: «Η διεύρυνση των βιώσιμων επιλογών είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία αυτής της καινοτόμου κάψουλας, η οποία θα προσφέρει στους καταναλωτές μια ακόμη βιώσιμη επιλογή χωρίς καμία υποχώρηση στη γεύση».

Η νέα κάψουλα είναι πιστοποιημένη για κομποστοποίηση από τον διεθνή φορέα TÜV Austria, και μπορεί να απορριφθεί στους καφέ κάδους στην Ελλάδα. Για όσους προτιμούν την ανακύκλωση, οι υπάρχουσες αλουμινένιες κάψουλες παραμένουν επίσης διαθέσιμες, δεδομένου ότι το αλουμίνιο παραμένει ένα εξαιρετικό υλικό για την προστασία της φρεσκάδας και των αρωμάτων του καφέ.

Η νέα κάψουλα είναι ήδη διαθέσιμη στις Nespresso Boutique, επιτρέποντας στους λάτρεις του καφέ να επιλέξουν την ποικιλία που τους ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή: newsbeast.gr