Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στις παρακάτω καλλιτεχνικές του δομές.
Σε εφαρμογή των μέχρι τώρα πρωτοκόλλων υγιεινής και σε αναμονή των νέων που θα εκδώσουν τα συναρμόδια υπουργεία, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει λάβει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, τόσο των μαθητών, όσο και του διδακτικού προσωπικού.

Η Δημοτική Σχολή Χορού, ανανεωμένη, με νέο έμψυχο και καλλιτεχνικό δυναμικό, όπως πέρυσι έτσι και εφέτος, με δίδακτρα προσαρμοσμένα στην παρούσα οικονομική κατάσταση και με τη μέριμνα εγγραφής νέων μαθητών με τα ισχύοντα κοινωνικά κριτήρια, ξεκινά δυναμικά τη λειτουργία της.

Στα πλαίσια υλοποίησης της κοινωνικής πολιτικής της νέας Δημοτικής αρχής αποφασίστηκε, η διατήρηση των μειωμένων διδάκτρων της Δημοτικής Σχολής Χορού, προκειμένου αφ’ ενός να γίνει ανταγωνιστική και αφ’ ετέρου να έχει κοινωνικό χαρακτήρα και με μειώσεις που φθάνουν μέχρι και το 60%.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ: Επιπλέον των παραπάνω μειώσεων, θα υπάρχουν μειωμένα δίδακτρα για όσους εντάσσονται σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες.

1. Στην περίπτωση που ο μαθητής–τρια παρακολουθεί παραπάνω από 2 είδη χορού γίνεται η εξής έκπτωση:
Α. Στα 2 είδη 20% επί του συνόλου
Β. Ι. Στα 3 είδη 30% επί του συνόλου

ΙΙ. Αν παρακολουθούν μαθήματα χορού 2 μέλη της ίδιας οικογένειας και άνω χορηγείται έκπτωση 50% για κάθε επιπλέον μέλος εκτός του πρώτου.
2. Πολύτεκνοι 50% από το 1o μέλος
3. Δικαιούχοι ΚΕΑ/ άνεργοι και οι δύο ενήλικες γονείς καθώς και άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών 50% από το πρώτο μέλος.

Στη σχολή λειτουργούν τμήματα με:
ΜΠΑΛΕΤΟ (και Ενηλίκων)
PRE BALLET
ΣΥΓΧΡΟΝO (και Ενηλίκων)
ΜΟΝΤΕΡΝΟ
PILATES & AERIAL PILATES
AQUA PILATES (Κολυμβητήριο)
AEROBIC
LATIN
FLAMENCO
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
22210 82897 – Δευτέρα έως Παρασκευή. Ώρες Γραμματείας: 19:00-13:30 ή στο κτίριο της σχολής Μεσσαπίων & Προαστείου
e-mail: [email protected]

Πηγή: eviaportal.gr