Η Τραγική Απώλεια του Νέου Ποδοσφαιριστή Θανάση Γεωργούλη Προκαλεί Θλίψη στη Σίφνο

Η Τραγική Απώλεια του Νέου Ποδοσφαιριστή Θανάση Γεωργούλη Προκαλεί Θλίψη στη Σίφνο


Ο Θανάσης Γεωργούλης, ποδοσφαιριστής του Πανσιφναϊκού, άφησε την τελευταία του πνοή στα 20 του χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο το νησί της Σίφνου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το sportcyclades.gr, ο νεαρός παίκτης έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο, μετά από δύο χρόνια δύσκολης πάλης.

Ο Πανσιφναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, όπου αναφέρει: «Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά!». Στη δήλωσή του, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια ενός αγαπημένου και ταλαντούχου μέλους της ομάδας, που ήταν μέλος της από πολύ μικρή ηλικία. Όλα τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές του Συλλόγου στέλνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση.

Για να τιμήσουν τη μνήμη του, οι αγώνες των τμημάτων του Πανσιφναϊκού, τόσο στην Τήνο (ανδρικό) όσο και στη Σίφνο (Κ14 & Κ12), αναβάλλονται για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, και η ομάδα ΠΑΣ Τήνου, με την οποία ο Πανσιφναϊκός θα αγωνιζόταν, ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι ο προγραμματισμένος αγώνας αναβάλλεται λόγω της τραγικής είδησης.

Πηγή: newsbeast.gr