Η Δύναμη της Ψυχής και η Ελπίδα του Γιάννη Παπαστεφανάκη

Η Δύναμη της Ψυχής και η Ελπίδα του Γιάννη Παπαστεφανάκη


Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, φίλος του ΠΑΟΚ, συγκινεί ολόκληρη την Ελλάδα με το πνεύμα του και τον αγώνα του να ξεπεράσει το κινητικό του πρόβλημα. Μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέστρεψε στην πατρίδα του, έτοιμος να αποδείξει τη δύναμη της ψυχής του. Ο Γιαννάκης, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, ανυπομονεί να εκτελέσει ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας και παρουσίασε τη χαρά του για την επιτυχή εγχείρηση.

Κατά τις δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 5», εξέφρασε την ευτυχία του, ενώ οι γονείς του δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για την επιτυχία της διαδικασίας. Ο Γιάννης προσδιόρισε πως με την επιστροφή του, είναι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει καλύτερη πορεία. Θεωρεί τον εαυτό του «γούρι» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ειδικά μετά τις πρόσφατες ήττες από τη Στεάουα Βουκουρεστίου και τη Γαλατασαράι.

Η μητέρα του, μιλώντας για την επιστροφή τους, ανέφερε: «Πίσω στην Ελλάδα με τον Γιάννη μας δυνατό, έτοιμο να ακολουθήσει ένα δύσκολο πρόγραμμα ενδυνάμωσης στα πόδια του και να κατακτήσει τα όνειρά του. Ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική και γυρίσαμε για να κάνουμε βήματα σταθερά».

Πηγή: newsbeast.gr