δήλωση του βουλευτή Ευβοίας και αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης, Μίλτου Χατζηγιαννάκη για την υποβάθμιση των δημοτικών σχολείων των πυρόπληκτων περιοχών.

Τις ώρες που οι πυρόπληκτοι και πλέον πλημμυροπαθείς Δήμοι της Εύβοιας παλεύουν μόνοι για να μείνει κάτι όρθιο στην περιοχή, η κυβέρνηση της ΝΔ υπονομεύει τον αγώνα τους με κάθε τρόπο. Το υπουργείο Παιδείας, εμφανίζοντας περίσσευμα κοινωνικής αναλγησίας, αντί να ενισχύσει τα σχολειά του Δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, τα υποβαθμίζει και τα κλείνει.

Οι Ευβοιώτες και οι Ευβοιώτισσες θέλουν να μείνουν και να κάνουν μια νέα αρχή οι ίδιοι και τα παιδιά τους στον τόπο τους και η κυβέρνηση ενεργεί σαν να θέλει να τους διώξει.

Από τη μεριά μας θα είμαστε δίπλα στους αγώνες και τα δίκαια αιτήματα των γονέων και των δασκάλων για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας στην Εύβοια και όχι αλλού. Καλούμε για μία ακόμα φορά την κ. Κεραμέως να ανακαλέσει αυτή την απαράδεκτη απόφαση και να σταθεί για μία φορά στο πλευρό των μαθητών και όχι απέναντί τους.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr