Αρχική Οικονομία Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά

99
0

  • Γιώργος Ψαθάς

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων της Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας του ΕΚΠΑ διοργάνωσε εκπαιδευτικές επισκέψεις στα πλαίσια μαθημάτων του προγράμματος σπουδών σε επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα του Νομού Ευβοίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τους μήνες Μαϊο-Δεκέμβριο 2022.

Τη μεταφορά των φοιτητών από το Συγκρότημα Ευρίπου προς τις επιχειρήσεις κάλυψε ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, ο οποίος σε συστηματική βάση είναι αρωγός των δραστηριοτήτων του ΕΚΠΑ στο Συγκρότημα Ευρίπου στα Ψαχνά Ευβοίας.

Ακολουθεί ευχαριστήρια επιστολή:

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κο Γεώργιο Ψαθά, Δήμαρχο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για την συνεχή υποστήριξη και αρωγή του στις δραστηριότητες του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, της Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερα, τον ευχαριστούμε για την κάλυψη της μεταφοράς φοιτητών του Τμήματος από το Συγκρότημα Ευρίπου προς επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων του Τμήματος που διοργανώθηκαν την περίοδο Μάϊος-Δεκέμβριος 2022.

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων τη φετινή χρονιά στάθηκε αρωγός της όλης προσπάθειας μας για την ανάπτυξη τέτοιων δράσεων που συνεισφέρουν στην εξωστρέφεια του Τμήματος μας, τον ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική συνεργασία και ευελπιστούμε στη συνέχεια της.

Με τιμή,

Καθηγητής Νικόλαος Θωμαίδης
Κοσμήτορας Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συγκρότημα Ευρίπου, Ψαχνά Ευβοίας 34400

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr