Στις πληγείσες από τη Μήδεια περιοχές της βόρειας Εύβοιας βρέθηκε χθες Πέμπτη ο βουλευτής του νομού Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης.

Ο αν. Τομεάρχης Εσωτερικών και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία συναντήθηκε με τους Δημάρχους της περιοχής Γ. Τσαμπουρνιώτη και Γ. Κοντζιά, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τον χιονιά και την απώλεια των δυο συμπολιτών μας.

Η κακοκαιρία προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και μέχρι και σήμερα καταβάλλονται προσπάθειες, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο βουλευτής από τους αρμόδιους του ΔΕΔΔΗΕ κατά τη συνάντησή τους, για την αποκατάσταση των βλαβών.

Όπως ανέφερε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης «οι Δήμοι και οι εργαζόμενοι στον ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν μόνοι τους να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας, την ίδια ώρα που η απουσία του κυβερνητικού μηχανισμού είναι κραυγαλαία στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και τα κυβερνητικά στελέχη αποποιούνται των ευθυνών τους, επιρρίπτοντας τες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον αποψιλωμένο ΔΕΔΔΗΕ».

Πηγή: eviaportal.gr