Αρχική Πολιτική Δημήτρης Αλεξίου: Από Βορρά Μέχρι Νότο ο υποψήφιος με το ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για...

Δημήτρης Αλεξίου: Από Βορρά Μέχρι Νότο ο υποψήφιος με το ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη

29
0

Αρχική/Πολιτική/Δημήτρης Αλεξίου: Από Βορρά Μέχρι Νότο ο υποψήφιος με το ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη

Κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια δήλωσε πως δεν «κάθεται σε πολυθρόνα» και το κάνει πράξη ο υποψήφιος με το ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη, Δημήτρης Αλεξίου.

Μέσα σε μια εβδομάδα έχει “οργώσει το νησί”. Σε Ισταία, Λουτρά, Ωρεούς, Ήλια, Λίμνη, Μαντούδι, Αγ. Άννα, Στροφυλιά ήρθε σε επαφή με συμπατριώτες του συζητώντας τα μείζονα θέματα της περιοχής τα οποία γνωρίζει καλά όντας ενεργός με το Σύλλογο Αιγέα. Στη Χαλκίδα συνομίλησε με κόσμο στη λαϊκή και επισκέφτηκε την Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας όπου είχε την χαρά να συζητήσει με τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες και να τους ευχηθεί καλή αντιπυρική περίοδο, ευχόμενος να μην επαναληφθεί ποτέ η καταστροφή του 2021 στη Β. Εύβοια.

Σε Αυλωνάρι και Αλιβέρι βρέθηκε χθες Σάββατο 13.05 με την υπόλοιπη ομάδα υποψηφίων του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη, τονίζοντας την ανάγκη ανάδειξης του ψηφοδελτίου καθώς ¨Η ακρίβεια στα τρόφιμα, στην ενέργεια και στα είδη λαϊκής κατανάλωσης ροκανίζει το πενιχρό εισόδημα, όταν και όπου υπάρχει. Ήρθε η ώρα σου Συμπολίτη. Η ώρα να τους τιμωρήσεις ή να τους επιβραβεύσεις.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr