Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Γέφυρα Προόδου και Πολιτισμού Χρήστος Παγώνης μιλάει για ευτελισμό του δημοτικού συμβουλίου Χαλκιδέων και δηλώνει:

Με έκπληξη λάβαμε, με το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο, Πρόσκληση για να συμμετάσχουμε στην, διά Περιφοράς, Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27 Ιουλίου 2022.
Χωρίς καμία, δηλαδή, συζήτηση να ψηφίσουμε μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου τα θέματα που μας προτείνετε.

Συνεχίζετε να ευτελίζετε με πρωτοφανή τρόπο το Δημοτικό Συμβούλιο που το έχετε μετατρέψει από θεσμικό Όργανο διαβούλευσης και λήψης αποφάσεων, σε ένα ανούσιο, τυπικό συλλογικό Όργανο που ασχολείται με ασήμαντα θέματα.

Θεωρείτε τους Δημοτικούς Συμβούλους άβουλα όντα που πρέπει να εξαντλούν την δραστηριότητά τους ψηφίζοντας μια φορά κάθε μήνα τα ανούσια θέματα που επιλέγει η Δήμαρχος, αγνοώντας τα μεγάλα σοβαρά και επίκαιρα θέματα του Δήμου Χαλκιδέων.

Για αυτή την θλιβερή υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου επικαλείστε και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του covid19!!!

Αλήθεια στα πανηγύρια, στους χορούς και στα τραγούδια που ανελλιπώς παρευρίσκεστε δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός αλλά ο κίνδυνος μετάδοσης ελλοχεύει μόνο κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου?

Πόσο ακόμη νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε με τους θεσμούς;
Πόσο ακόμη θα εργάζεστε συστηματικά, για την συνεχή υποβάθμιση και ευτελισμό του Δημοτικού Συμβουλίου αποφεύγοντας κάθε συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου;

Κυρία Πρόεδρε,
Για τους λόγους αυτούς σας γνωρίζουμε ότι δεν θα παρευρεθούμε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαμαρτυρόμενοι γι αυτήν την υποβάθμιση ακόμη μια φορά.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr