Αρχική Lifestyle Bazzar Κοσμήματος από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας

Bazzar Κοσμήματος από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας

11
0

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος του Κοσμήματος Chalkis Jewellery School – Eric Robbert, του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας σας προσκαλούν στο Bazaar που διοργανώνουν μετά από πέντε χρόνια στην αίθουσα “Αριστοτέλης” του Δημαρχείου Χαλκίδας, από τις 29 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2023.

Το Bazaar διοργανώνεται για την ενίσχυση του Εργαστηρίου και την αντικατάσταση πάγιων υλικών, που μετά από τέσσερις δεκαετίες ζωής πρέπει να αντικατασταθούν.

Συμμετέχουν οι : Γιαννουκάκη Γιόλα, Καβαθά Ελπινίκη, Καλαθέρη Αμαλία, Καραμούζη Ευδοξία, Κατσιβέλη Μαρία, Κουζούνη Μίνα, Λαφαζάνη Νίκη, Λεμπέση Αργυρώ, Λιοπύρη Αννα-Λουϊζα, Μάλαγα Βάσω, Ξενιάς Βασίλης, Πουλιανίτου Ρούλα, Σπανού Μαρία, Τσούμαρη Χάιδω, Τσουρβάκα Ευαγγελία, Χουντή Στελλάτου Φένια.

Εγκαίνια: Δευτέρα 29/05/02023, στις 20:00

Διάρκεια έκθεσης: από 29 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2023
Ώρες λειτουργίας: 10.30-14.30 και 18.00-22.30
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΔΟΑΠΠΕΧ

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr