Αρχική Αθλητικά Αθλήτριες της Βραζιλίας και της Ελλάδας βοήθησαν τις αθλήτριες του Αζερμπαϊτζάν στον...

Αθλήτριες της Βραζιλίας και της Ελλάδας βοήθησαν τις αθλήτριες του Αζερμπαϊτζάν στον τελικό του Ανσάμπλ

61
0

Αρχική/Αθλητικά/Αθλήτριες της Βραζιλίας και της Ελλάδας βοήθησαν τις αθλήτριες του Αζερμπαϊτζάν στον τελικό του Ανσάμπλ

Ευγενής άμιλλα, σεβασμός, αλληλοβοήθεια. Κάποιες έννοιες αναπόσπαστες από τον αθλητισμό.

Η Ειρήνη Αϊνδηλή αντιπρόεδρος της γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής ρυθμικής ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από τον τελικό του Ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής στο Φάληρο.

Όπως ανέφερε, η ομάδα της Βραζιλίας δήλωσε τραυματισμό αθλήτριας και έτσι τη θέση της πήρε το Αζερμπαϊτζάν. Οι αθλήτριές τους ενημερώθηκαν ότι θα αγωνιστούν λιγότερο από μισή ώρα πριν. Δεν είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως τα κορμάκια, τα παπούτσια και τα όργανά τους μαζί. Έτσι οι προπονήτριες ζήτησαν από την ομάδα της Βραζιλίας να τους δώσει τα δικά τους.

Οι αθλήτριες της Βραζιλίας όχι απλώς δέχθηκαν με χαρά, αλλά βοήθησαν και τις συναθλήτριές τους να βάλουν τα κορμάκια και τα παπούτσια τους! Ενώ η Εθνική μας ομάδα παραχώρησε την ώρα τους να κάνουν ένα πέρασμα στο ταπι και μετά στήθηκαν κι αγωνίστηκαν.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ειρήνης Αϊνδηλή:

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…
Αυτός είναι ο αθλητισμός…
Και γίαυτους που δεν γνωρίζουν..

Στον τελικό του ensemble στις 3 κορδέλες και 2 μπάλες η ομάδα της Βραζιλίας δήλωσε τραυματισμό αθλήτριας και έτσι την θέση της πήρε το Αζερμπαιτζαν οι οποίες ενημερώθηκαν 20 λεπτά πριν αγωνιστούν.

Δεν είχαν κορμάκια, όργανα μαζί τους, παπουτσάκια και μέσα σε ένα πανικό και μαζί με τις προπονητριες του αζερμπαιτζαν ζητήσαμε από την ομάδα της Βραζιλίας να δώσει τα όργανα της και τα κορμάκια της καθώς και τα παπουτσάκια της… και όχι απλά το έκαναν…

Οι αθλήτριες της Βραζιλίας κούμπωναν τα κορμάκια των αθλητριών του Αζερμπαιτζαν δένανε τα παπουτσάκια….
Χωρίς προθέρμανση και μόλις πιάσανε όργανα η ομάδα της Ελλάδας παραχώρησε την ώρα τους να κάνουν ένα πέρασμα στο ταπι και μετά στήθηκαν κι αγωνίστηκαν…

Τρεις χώρες μαζί για να βοηθήσουν μια αντίπαλο τους…
Αυτός είναι ο αθλητισμός…
Αυτή είναι η ευγενής άμιλλα…

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr