Βελτίωση Απαιτείται για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μεντιλίμπαρ

Βελτίωση Απαιτείται για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μεντιλίμπαρ


Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναφορικά με την απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί ότι η βελτίωση της ομάδας επιτυγχάνεται μόνο μέσω της αναγνώρισης και διόρθωσης των λαθών, προκειμένου να μην επαναλαμβάνονται σε μελλοντικά παιχνίδια.

Ο έμπειρος τεχνικός πίστευε ότι οι παίκτες θα ήταν περισσότερο πιεστικοί στην επανάληψη, ώστε να περιορίσουν τις ευκαιρίες αντίδρασης της «πράσινης» ομάδας και να εξασφαλίσουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, τόνισε: «Πώς παίζετε έτσι; Παίζετε δίχως ενέργεια και ένταση. Βλέπουμε πως διώχνετε την μπάλα δίχως λόγο, ενώ θα μπορούσαμε να χτίσουμε μια επίθεση με υπομονή. Δεν κάνουμε σωστές κινήσεις. Άλλα είχαμε σχεδιάσει και άλλα κάνετε».

«Δεν πιέζουμε σωστά και οι πάσες μας είναι αργές. Κάνουμε συνεχώς λάθη και διώχνουμε την μπάλα χωρίς λόγο. Νομίζετε πως έτσι θα νικήσουμε εδώ; Αλλάξτε εικόνα άμεσα και πραγματοποιήστε όλα όσα πρέπει και αυτά που απαιτούμε σε κάθε παιχνίδι», πρόσθεσε ο Μεντιλίμπαρ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες παρουσίασαν μια βελτιωμένη εικόνα στο γήπεδο.

Πηγή: newsbeast.gr