Τίτλος: Ντέρμπι στην OPAP Arena με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να μάχονται για ανατροπή στην Super League

Τίτλος: Ντέρμπι στην OPAP Arena με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να μάχονται για ανατροπή στην Super League


Στην OPAP Arena, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (21:00, COSMOTE Sport 1) απόψε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ είναι τελευταία στα ντέρμπι, με το πρώτο να είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από την πρόσφατη ισοπαλία της με την Καλλιθέα. Υπάρχει έντονη συζήτηση για τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα. Σημαντική απώλεια για την ΑΕΚ είναι η ισοπαλία με τη Λαμία, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Μουκουντί, Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς. Αντίθετα, οι Ρότα, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ και Λαμέλα επιστρέφουν.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από νίκη επί του Πανσερραϊκού, αλλά αντιμετωπίζει προκλήσεις σε επόμενα ματς, όπως το παιχνίδι με την Μπόρατς στο Κόνφερενς Λιγκ και τον Ολυμπιακό. Στο τελευταίο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πήρε ισοπαλία χωρίς να δυσκολευτεί, ωστόσο επιθυμεί περισσότερο αποτέλεσμα από αυτόν τον αγώνα, καθώς θέλει να ανακτήσει αυτοπεποίθηση. Ο προπονητής Αλόνσο περιμένει επιθετική βελτίωση.

Σήμερα, νωρίτερα (20:30, Nova Sports Prime), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη στην Τούμπα. Μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι, η ομάδα στρέφει την προσοχή της για να παραμείνει στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν σκόραρε φέτος. Ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει προβλήματα με προβλήματα τραυματισμών, ειδικά με τον Μπράντον.

Από την άλλη, ο Άρης, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, προετοιμάζεται για το δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι. Είχαν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, αποτυπώνοντας σωστή τακτική που θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν. Ο Μάντζιος ελπίζει να έχει διαθέσιμους τους Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ, οι οποίοι είναι αμφίβολοι.

Σήμερα, διεξάγονται και άλλες αναμετρήσεις, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:00, COSMOTE Sport 1) και τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται κόντρα στον φορμαρισμένο Ατρόμητο (18:00, COSMOTE Sport 2). Ο Ολυμπιακός ψάχνει λύσεις για να αντιμετωπίσει τα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Μεντιλίμπαρ να θέλει την ομάδα του πιο αποτελεσματική. Εκτός είναι ο Μαρτίνς και αμφίβολος ο Μασούρας.

Η 6η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα με την αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία–Πανσερραϊκός.

Πηγή: newsbeast.gr