Τίτλος: Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων πριν την αναμέτρηση Τβέντε και Φενέρμπαχτσε στην Olanda

Τίτλος: Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων πριν την αναμέτρηση Τβέντε και Φενέρμπαχτσε στην Olanda


Η αναμέτρηση της Τβέντε με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, έχει προκαλέσει ένταση στους δρόμους της πόλης. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων άρχισαν να συγκρούονται πριν την έναρξη του αγώνα, με τους Ολλανδούς να αναζητούν έναν βαθμό στην πρεμιέρα και τους Τούρκους να έχουν αποκτήσει ήδη τρεις. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι κρίσιμο, καθώς και οι δύο ομάδες επιδιώκουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς οι υποστηρικτές της Τβέντε συναντήθηκαν με εκείνους της Φενέρμπαχτσε, με τον καβγά να ξεκινά σε καφετέριες και να περιλαμβάνει επιθέσεις με καρέκλες. Αυτά τα επεισόδια δεν πέρασαν απαρατήρητα από την ολλανδική αστυνομία, που παρακολουθούσε τα γεγονότα με ανησυχία.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν μια ομάδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να βγει από τη φανζόνη τους, φωνάζοντας προσβλητικά συνθήματα κατά της Τβέντε και ρίχνοντας πυροτεχνήματα. Οι δυνάμεις της αστυνομίας αντέδρασαν άμεσα, και οι άνδρες της ΜΑΤ απομάκρυναν την ομάδα των Τούρκων φιλάθλων με σκοπό να αποκαταστήσουν την ηρεμία.

Πηγή: newsbeast.gr