Τα Παράπονα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Μετάδοση στο Ντέρμπι Μπάσκετ Γυναικών

Τα Παράπονα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Μετάδοση στο Ντέρμπι Μπάσκετ Γυναικών


Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι στο μπάσκετ γυναικών, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του για την τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ. Μπορεί οι «ερυθρόλευκες» να προηγήθηκαν στο σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά τελικά η ήττα με 55-62 από τον Παναθηναϊκό δημιούργησε ένταση στην πλευρά του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έκαναν καμία δήλωση μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ομάδας περιλάμβανε αυστηρές παρατηρήσεις για την κάλυψη του αγώνα: «Παρακολουθούμε μία πρωτοφανή μεροληπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Γυναικών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο. Η μετάδοση και η κρίση υπέρ μόνο μίας ομάδας από τον δημοσιογράφο της Δημόσιας Τηλεόρασης έφτασε στα όρια του εξευτελισμού. Ο ρόλος του είναι να μεταφέρει αμερόληπτα τα όσα διαδραματίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι να κάνει αξιολογικές διαιτητικές κρίσεις. Φαίνεται, ότι οι για χρόνια μνημειώδεις «μεταδόσεις» του ΟΑΚΑ πέρασαν και στο κλειστό της Λεωφόρου. Φαίνεται, πως οι υπάλληλοι της ΕΡΤ ζήλεψαν τις μνημειώδεις «μεταδόσεις» του PAO TV. Ελπίζουμε, πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους «κυρίους» που πληρώνει ο ελληνικός λαός».

Η στάση αυτή αναδεικνύει την απογοήτευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προς τη Δημόσια Τηλεόραση και καταδεικνύει την ανησυχία τους για τη διαδικασία της μετάδοσης των αγώνων. Πηγή: newsbeast.gr