Συγκλονισμένος ο Μεντιλίμπαρ για τον χαμό του Μπάλντοκ και οι προκλήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού

Συγκλονισμένος ο Μεντιλίμπαρ για τον χαμό του Μπάλντοκ και οι προκλήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού


Στη συνέντευξή του στην Cosmote TV, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Τόνισε ότι η απώλειά του είναι σημαντική τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως δήλωσε, «Είναι μια τραγική είδηση και μια μεγάλη απώλεια. Συνέβη κατά τη διάρκεια της Εθνικής, και όλοι αναλογιζόμαστε πώς θα μπορούσε να είναι εκεί αντί να συμβαίνει αυτό στο σπίτι του. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, τους φίλους του και τον Παναθηναϊκό».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του σχετικά με τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, ο Μεντιλίμπαρ ανέφερε ότι αντιμέτωποι με την απουσία πολλών παικτών -13-14 άτομα- οι προπονήσεις της ομάδας δεν είναι οι ίδιες. «Δεν επιστρέφουν όλοι μαζί, και μπορεί ορισμένοι να γυρίσουν άρρωστοι ή κουρασμένοι, καθιστώντας δύσκολη τη διαδικασία επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο, δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία».

Αναφερόμενος στο επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό, υπογράμμισε την ανάγκη σεβασμού προς τον αντίπαλο. Παρά την έως τώρα χαμηλή απόδοση του Λεβαδειακού, ο Μεντιλίμπαρ παρατήρησε ότι η ομάδα παλεύει μέχρι το τέλος και ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι προσεκτικοί και να επικεντρωθούν στο δικό τους παιχνίδι.

Τέλος, σχετικά με την απόδοση των Κωστούλα και Μουζακίτη, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την απόδοσή τους με την Εθνική Ελπίδων. «Έχουν δείξει ότι είναι καλοί παίκτες και μας βοηθούν καθημερινά στην προπόνηση, έχοντας όλες τις προδιαγραφές για να τους εμπιστευτούμε και να στηριχτούμε πάνω τους», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr