ΠΑΟΚ Υποδέχεται τη Στεάουα Βουκουρεστίου με Στόχο την Αντεπίθεση

ΠΑΟΚ Υποδέχεται τη Στεάουα Βουκουρεστίου με Στόχο την Αντεπίθεση


Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (Πέμπτη 3/10, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League. Οι Ρουμάνοι, οι οποίοι διανύουν καλή περίοδο, φέρνουν προκλήσεις για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι πρέπει να ανακτήσουν τη ψυχολογία τους και να επιστρέψουν στις νίκες.

Η προηγούμενη ήττα του ΠΑΟΚ από τη Γαλατάσαραϊ (3-1) είχε να κάνει με την ανωτερότητα του ρόστερ της τουρκικής ομάδας, ωστόσο ακολούθησε μια ακόμη ήττα από τον Άρη με 1-0 στην Τούμπα, ρίχνοντάς τον από την κορυφή της Super League μετά από έξι αγώνες.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο, προσπαθεί να επιτύχει μια επιστροφή στις παλιές της δόξες. Έπειτα από την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος, η ομάδα κατέκτησε και το Σούπερ Καπ. Κατά την πρεμιέρα της League Phase, η Στεάουα έδειξε τη δύναμή της νικώντας τη Ρίγα με 4-1.

Οι Ρουμάνοι κέρδισαν επίσης τη Σέπσι εκτός έδρας με 1-0, έχοντας καλό ρυθμό και παραμένοντας αήττητοι σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτω από τις οδηγίες του Χαραλάμπους, η ομάδα δείχνει να προχωρά με σταθερότητα, αν και παραμένει με ερωτηματικά λόγω του τραυματισμού του αμυντικού Σιγιαμπόνγκα Ενγκεζάνα.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει αρκετά καλά τους Ρουμάνους, αν και δεν έχει προπονήσει ποτέ τη Στεάουα. Είναι απαραίτητο για αυτόν να βρει λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα, όπως ο τραυματισμός του Ομάρ Κόλεϊ, και να προετοιμάσει την ομάδα του για μια δύσκολη αναμέτρηση. Στην ενδεκάδα, η απουσία των Ντέγιαν Λόβρεν, Αντρέ Βιεϊρίνια και Τζόναθαν Γκόμεζ ενδέχεται να επηρεάσει την αμυντική σταθερότητα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν από τη Γερμανία. Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων περιλαμβάνουν τους εξής:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (Ηλίας Χαραλάμπους): Ταρνοβάνου, Ποπέσκου, Ντάουα, Κίρικες, Ραντούνοβιτς, Λιξάντρου, Εντζούμα, Στεφανέσκου, Ολάρου, Μικουλέσκου, Μπιρλιγκέα.

Πηγή: newsbeast.gr